BUBLINKY EXTRA 1992

Vážení fanúšikovia pôvodného slovenského komiksu, priatelia!

Ak ste zberatelia comicsov, držíte v rukách vzácny exemplár - nemožno si ho totiž KÚPIŤ! Obdržia ho VÝLUČNE ocenení účastníci našich redakčných súťaží, kvízov a hier.

Čo sme teda pre vás do BUBLINIEK EXTRA pripravili? Predovšetkým sú to dva sci-fi comicsy, ktoré vás, veríme, zaujmú napínavým dejom a nečakaným rozuzlením. V BYSTRÝCH BUBLINKÁCH sa zoznámite s niekoľkými známymi comicsovými hrdinami. Naša spolupracovníčka Martina Pilcerová vám ponúka svoju poviedku KRAJINA NEKONČIACICH SNOV...

Na prelome rokov 2012 a 2013 Vám všetkým ako malý novoročný darček prinášame špeciálne zberateľské číslo BUBLINIEK, ktoré vyšlo pod názvom BUBLINKY EXTRA. Malý zošitok o 36 stranách, s farebnou obálkou a čiernobielym obsahom je poslednou oficiálnou publikáciou, ktorá vyšla pod hlavičkou BUBLINIEK.

Všetkým Vám ďakujem za Vašu priazeň, želám búrlivého Silvestra, veselý a bezproblémový prechod do nového roka 2013 a v tom novom roku len to najlepšie. Verím, že sa budeme aj naďalej stretávať nad klenotmi slovenského komiksu v edícii Dark Tower Fankomiks.


BUBLINKY EXTRA (obsah)

Záchranná akcia (A.C. Clark, F. Mráz)
Reál (J. Takáč, F. Mráz)

Poviedka: Krajina nekončiacich snov (M. Pilcerová)
Bystré BUBLINKY








Kliknutím na obrázok sa otvorí konkrétne číslo BUBLINIEK v novom okne ako listovacia e-publikácia. Listovať stránkami je možné uchopením rohov stránok, či kliknutím na šípky po stranách, alebo na malé šípky v dolnom riadku. Pre zobrazenie celej stránky stačí na ňu dvakrát kliknúť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990