BUBLINKY 10/1992

Naši milí priatelia!
V čase, keď budete držať v ruke toto číslo našich BUBLINIEK, budeme mať za sebou už prvé prípravy budúceho ročníka. Vaše listy, v ktorých je mnoho postrehov, názorov i pripomienok vždy berieme vážne, bez ohľadu na to, či píše žiak základnej školy, alebo náš dospelý čitateľ a priaznivec comicsu. Na Slovensku sme ešte stále jediným časopisom, ktorý sa programovo venuje pôvodnej slovenskej autorskej tvorbe v tejto disciplíne. Správnosť našej cesty potvrdzuje aj to, že sa nám rozrastajú rady prispievateľov - kresliarov i spisovateľov. Veľmi nás teší mladá krv, ktorá aj v tomto ročníku dostala v BUBLINKÁCH svoj priestor. Tento fakt patrí tiež k výsadám nášho časopisu. V redakcii si preto želáme, aby zdroj i tvorivý potenciál naberal na kurze u autorského zázemia, pretože to je cesta k širokému čitateľskému spektru.

Príjemné stretnutie na stránkach BUBLINIEK želajú

Fero MRÁZ a Jaro UHEL

Ďalší mesiac ubehol ako voda a my Vám s potešením prinášame ďalšie číslo BUBLINIEK. Vo všetkých hypermarketoch už zúria Vianoce a už od malička vieme, že ku vianočnej atmosfére patria farebné svetielka na stromčeku svietiace do tmy, úžasná vôňa vianočnej kapustnice a vyprážaného kapra, v televízii nejaká tá winnetouovka a dobrý komiks v ruke. Z uvedeného Vám minimálne polovicu zabezpečia BUBLINKY - Stano Lajda ukončuje svoju legendárnu mayovskú sériu Film Story príbehom Winnetou - Posledný výstrel, Ľudo Mikula predstaví svoj nový príbeh Dych mora, vracia sa aj Martina Pilcerová a Vrah na základni MX713, záhadný Sen zažijeme s M. Schwarzom, tretím príbehom sa uzavrú osudy Ing. Konečného alias Konyna a nebezpečnou ríšou černokňažníka Solina bude putovať Smutný barbar Mira Budiša.


BUBLINKY 10/1992 (obsah)

Kendo (M. Mihalovič)
Dych mora (Ľ. Mikula)
Vrah na základni MX713 (M. Pilcerová)
Marcelov naozaj zvláštny sen (M. Schwarz)
Konyn (B. Šašecí, D. Růžička), dokončenie
Smutný barbar v ríši černokňažníka Solina (M. Budiš)

Winnetou - Posledný výstrel - Film Story Bubliniek (S. Lajda)
Vystrihovačka: Winnetou & Old Shatterhand (S. Lajda)







Kliknutím na obrázok sa otvorí konkrétne číslo BUBLINIEK v novom okne ako listovacia e-publikácia. Listovať stránkami je možné uchopením rohov stránok, či kliknutím na šípky po stranách, alebo na malé šípky v dolnom riadku. Pre zobrazenie celej stránky stačí na ňu dvakrát kliknúť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990