BUBLINKY 8/1992


Priatelia,
keď budete čítať tieto riadky, prázdninový a dovolenkový čas bude pre mnohých z nás už minulosťou ... veríme, že veľmi krásnou. Veríme, že ste si odpočinuli, nabrali hodne síl a elánu, veríme, že ste všetci v poriadku a nepostihlo vás žiadne nešťastie...


Veru tak - ako redakcia správne poznamenala - prázdniny sú definitívne preč (fuč, včudu, v háji, v lufte atď...) a pred nami ďalšie školské / pracovné dni, týždne a mesiace. Zároveň je pred nami aj nové číslo BUBLINIEK, ktoré (síce s malým, ale historicky podloženým omeškaním) prináša komiksové príbehy rôznych autorov a žánrov. Po troch rokoch sa zavŕší epické fantasy putovanie dvojhviezdneho Storma (a vy sa už môžete tešiť na jeho súborné vydanie v edícii DT Fan Komiks), Jaro Uhel nám vyrozpráva príbeh dlhouchých sôch, katastrofické sci-fi Mikróby rovnako dospeje do finále, spolu s barbarom z Cimmerie sa chopíme meča v hrdinskej fantasy Conanov návrat, kolty si opášeme priekliato nízko vo westerne Splatiť svoj dlh a trochu strachu zažijeme v krátkom sci-fi príbehu Jiřího Grusa Večerní host. Okrem toho si všetci -dsaťroční chalani zaspomínajú na romantické príbehy Karla Maya svojho detstva pri FilmStory Bubliniek Winnetou - Červený gentleman Stana Lajdu. No a všetci šikulkovia si vystrihnú figúrky hrdinov filmov Winnetou - Červený gentleman & Posledný výstrel a doplnia si nimi svoju zbierku. Vy ste ešte tu? Tak nestrácajte čas a bežte otvoriť svoje BUBLINKY!

BUBLINKY 8/1992 (obsah)

Judo (M. Mihalovič)
Storm III. (J. Takáč, F. Mráz), dokončenie
Dlhouché sochy (J. Uhel)
Mikróby (F. Žernovič, J. Sedlák), dokončenie
Conanov návrat (R.E. Howard, Pospíchal)
Splatiť svoj dlh (F. Fiala)
Večerní host (Jiří Grus)


Winnetou - Červený gentleman - Film Story Bubliniek (S. Lajda)
Vystrihovačka:   Winnetou - Červený gentleman & Posledný výstrel (S. Lajda)







Kliknutím na obrázok sa otvorí konkrétne číslo BUBLINIEK v novom okne ako listovacia e-publikácia. Listovať stránkami je možné uchopením rohov stránok, či kliknutím na šípky po stranách, alebo na malé šípky v dolnom riadku. Pre zobrazenie celej stránky stačí na ňu dvakrát kliknúť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990