BUBLINKY 5/1992


Milí naši priatelia, 
veľmi nenápadne, mne nič - tebe nič, za chrbtom nezainteresovaných (ale i nás zainteresovaných tvorcov) neustále stúpajú ceny papiera i polygrafických prác. Tak sme sa dostali do situácie, kedy 'ekonomická reforma' vyhrala ďalšiu bitku a my sme museli NIEČO MÚDRE VYMYSLIEŤ.


Takže nie je žiadnou novinku, že sa (a nielen v komikse) už dvadsať rokov snažíme niečo vymyslieť a s nulovým výsledkom. Pokiaľ za výsledok nepočítame neustále zvyšovanie cien (a nielen cien papiera a polygrafických služieb) a postupnú likvidáciu všetkého dobrého (a nielen komiksových časopisov). Ale zanechajme politicko-sociologické úvahy kompetentným (len kedy sa už konečne objavia?) a poďme si prečítať pravý, nefalšovaný a plnokrvný slovenský komiks. Veď pokračuje Experiment Bublinka, obľúbený Robin Hood sa preháňa sherwoodskym lesom, Mikróby útočia, inšpektor McBryen útočí s nimi a bokom nezostane ani legendárny Storm. A ak ešte ani po tom všetkom nemáte blahom obhryzené nechty a prsty, môžete si chvíľu (spolu s nechtami a prstami) skrátiť pri vystrihovaní papierových terminátorov...


BUBLINKY 5/1992 (obsah)

Experiment Bublinka (J. Šípoš, A. Benko), pokračovanie
Robin Hood (M. Fialová, F. Fiala), 4. epizóda dokončenie
Mikróby (F. Žernovič, J. Sedlák)
Finta inšpektora McBryena (A. Matějka, I. Kubát)dokončenie
Storm III. (J. Takáč, F. Mráz), pokračovanie
Taekwondo (M. Mihalovič)


Terminátor 2 - Film Story Bubliniek (S. Lajda)
Vystrihovačka:  Terminátor 2 (F. Mráz)




Kliknutím na obrázok sa otvorí konkrétne číslo BUBLINIEK v novom okne ako listovacia e-publikácia. Listovať stránkami je možné uchopením rohov stránok, či kliknutím na šípky po stranách, alebo na malé šípky v dolnom riadku. Pre zobrazenie celej stránky stačí na ňu dvakrát kliknúť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990