BUBLINKY 07/1991

Mil čitatelia, stretávame sa spolu opäť po mesiaci, a to už dávno v čase, keď dáva o sebe znať jeseň... dni sa neúprosne krátia a my vám prinášame pre voľné chvíle i dni odpočinku na štyridsiatich stranách veľa nového a zaujímavého čítania. Dobrodružstvo, napätie i zábavu s množstvom poučenia vám sľubujeme aj v tomto čísle.

Tak síce neviem, ako to bolo pred dvadsiatimi rokmi, ale pomaly začnem tiež veriť, že jeseň sa už hlási o slovo :)- to však nič nemení na tom, že či ku bazénu, alebo pod dáždnik BUBLINKY boli vždy fajnové počítanie. A nie je tomu inak ani pri čísle 7/1991. Fero Mráz pripravil jednoduchý príbeh o zvláštnej schopnosti agenta Roberta, Jaro Uhel poučnú dvojstranu s archeologickou tematikou, Martina Pilcerová sa so svojím vesmírnym príbehom dostala do finále, Atilla Benko a jeho dobrodruh Muger zažili ďalší vzrušujúci príbeh. Skutočným prekvapením čísla sú ale nováčikovia -Ľudovít Mikula so svojím (v rámci BUBLINIEK) druhým, tentoraz takmer kriminálnym komiksom, Robo Reiman so svojimi tikajúcimi príšerkami a - pre mňa aj po toľkých rokoch neskutočná pecka - Jiří Grus a jeho Liek.

Takže ľahnite si na slniečko k bazénu, alebo sa schovajte pod dáždnik, pustite si príjemnú hudbu a poďte si zalistovať farebnými stránkami našich BUBLINIEK.

BUBLINKY 7/1991 (obsah)

Telegram (J. Šípoš, F. Mráz)
Čandraguptov stĺp (J. Uhel)
Enuil (M. Pilcerová), dokončenie
Takmer kriminálny prípad (Ľ. Mikula)
Rychle k cíli (J. Trojan)
Muger (R. Kipling, A. Benko), 4. časť
Lék (J. Grus)
MiniBublinky - komiks čitateľov:
Kraby (A. Dneprov, R. Reiman)
a ďalšie

Plagát: Muger (maľba, I. Bystriansky)
Vystrihovačka: Muger (A. Benko)



Kliknutím na obrázok sa otvorí konkrétne číslo BUBLINIEK v novom okne ako listovacia e-publikácia. Listovať stránkami je možné uchopením rohov stránok, či kliknutím na šípky po stranách, alebo na malé šípky v dolnom riadku. Pre zobrazenie celej stránky stačí na ňu dvakrát kliknúť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990