BUBLINKY 02/1991

Milí priatelia BUBLINIEK!

Keby bola nemocnica pre časopisy, tak všetci naši priaznivci by našli v januári 1991 naše BUBLINKY ležať na oddelení pre najviac ohrozených pacientov. Ba dalo by sa hovoriť aj o klinickej smrti! Dnes však môžeme s istou dávkou obozretnosti konštatovať, že sme mimo akútneho nebezpečenstva, a že sme prežili...

Nie  veľmi optimistické konštatovanie však dávalo tušiť pomalú stabilizáciu časopisu na československom trhu a predznamenáva rozmach autorskej základne i kvality obsahu BUBLINIEK. To všetko malo však ešte len prísť, napriek tomu tak ako vtedy - aj dnes prečítajme si nové číslo BUBLINIEK a nechajme sa prekvapiť, čo nám budúcnosť prinesie...

BUBLINKY 2/1991 (obsah)

Tajomstvo neviditeľnosti (J. Fekete, F. Mráz)
Robin Hood (F. Fiala), 1. a 2. epizóda
Planéta (M. Pilcerová)
Maugli (R. Kipling, A. Benko), dokončenie

Plagát: Indiana Jones (maľba, I. Bystriansky)
Vystrihovačka: Indiana Jones (F. Mráz)


Kliknutím na obrázok sa otvorí konkrétne číslo BUBLINIEK v novom okne ako listovacia e-publikácia. Listovať stránkami je možné uchopením rohov stránok, či kliknutím na šípky po stranách, alebo na malé šípky v dolnom riadku. Pre zobrazenie celej stránky stačí na ňu dvakrát kliknúť.

Ďakujem užívateľovi Jofremu za pomoc pri kompletizácii tohoto čísla BUBLINIEK.

Komentáre

  1. Super, nevedel som sa dockat komiksu Tajomstvo neviditelnosti. Teraz ked si to citam po 20 rokoch je to ako navrat do minulosti. Skvele spracovanie pre ludi co nemaju pristup k papierovym verziam a tiez pre buduce generacie :)

    PS: Ten koniec Tajomstva neviditelnosti nejak nechapem. Ako si to vysvetlujete vy? CHlapik si vypichol oci s nozom, ale ako s tym suvisia tie kukuckove hodiny?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podľa mňa ho mala zachrániť tá kukučka...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mas pravdu. Az neskor som si vsimol ze noz nie je od krvi a kukucka je. Dobra haluz ten koniec!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990